Isodieten är en låg kolhydratdiet med hög kvalitè som ger mer energi, mindre sötsug och effektiv viktminskning utan att tumma på hälsan.

8 VECKORS KURS

En perfekt start till ett sundare liv! Isodieten är ingen diet utan en hälsosam livsstil. Under 8 veckor träffas vi tre gånger á 55 min där du får hjälp med allt ifrån recept till motivation. Vi gör ett kroppssammansättningstest där vi mäter vikt, fettprocent och uppskattad muskelmassa.

5-KORT

För dig som genomfört en 8 veckors kurs och vill ha regelbunden coachning med kortare träffar.

KOSTRÅDGIVNING

Här gör vi en analys av din nuvarande kosthållning och lägger upp ett individuellt anpassat kostprogram utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi gör också ett kropps- sammansättningstest där vi mäter vikt, fettprocent och uppskattad muskelmassa.

 

PERSONLIG TRÄNING

Här hjälper vi dig att hitta vilken form av motion som passar bra för just dig för att du på bästa sätt ska få framgångsrika resultat. Du får ett individuellt anpassat träningsprogram upplagt efter dina mål och förutsättningar.

 

KROPPSSAMMANSÄTTNINGSTEST

Vår tanitavåg mäter bla din vikt, fettmassa, fettprocent, vattenmängd och uppskattad muskelmassa.

 

FÖRETAG                                                                                                                                            Vi specialanpassar all kostrådgivning och alla hälsotester efter era önskemål. Vi kan även erbjuda olika träningspass och personlig träning.